Direct afronden van uw bestelling na afdrukken machtiging

Na het afdrukken van uw machtiging kunt u direct doorgaan voor het afronden van uw bestelling met de betaaloptie Automatische incasso. Vergeet u dan niet vandaag uw machtiging te ondertekenen en in te zenden middels de bijgevoegde retourenvelop, postzegel niet nodig! (Voor het eventueel stopzetten van uw machtiging kunt u terug naar de pagina “Mijn Machtiging” en klikt u op de knop Machtiging intrekken). U kunt uw openstaande en afgehandelde orders inzien via Overzichten >Rekeningoverzicht.