Registreren als ouder

Bent u al geregistreerd dan hoeft u dit niet nogmaals te doen.
1. Ga naar de website van uw school of vereniging
2. U ziet het iDEALnet inlogvenster, klik op Eerste keer iDEALnet
3. Vul de onderstaande gegevens en een werkend e-mail adres in, klik daarna op Verzenden.

Schoolcode: xxxx
Leerlingnummer: Leerlingnummer
Geboortedatum kind: dd-mm-jjjj
e-mailadres: werkend @ mailadres

4. U ontvangt uw inloggegevens op het door u opgegeven e-mail adres voor directe toegang tot uw persoonlijke ouder-/gezinspagina.
5. U kunt inloggen op uw persoonlijke ouder-/gezinspagina vanaf het inlogvenster (automatisch ziet u de naam van uw kind / namen van uw kinderen woonachtig op hetzelfde adres).
Schaf de vrijwillige ouderbijdrage en overige onderwijskosten aan via ‘Kopen’. Print en onderteken de vooringevulde machtiging wanneer u via automatische incasso wenst af te rekenen.